středa 24. prosince 2014

Grand ADULT Super Premium 98% masa, hovězí

Dnes spousta dětí najde pod stromečkem panenky, autíčka či Iphone. Dospělí si dnešní den zpříjemní cukrovím a alkoholem. A co naši čtyřnozí miláčci? Myslím si, že vám nemusím opakovat, že cukroví a zbytky od večeře není pro ně to pravé....
Každý rok se jím snažím udělat "Ježíška", takže jim vždy koupím nějaké to pošušňáníčko :).
Snažím se často experimentovat, protože mi kapsičky Whiskas nepřipadají moc no'bl.
Myslím si, že by nebylo špatné, ke každému výrobku napsat menší hodnocení, jak už chuťové, vzhledové a i hodnocení složení :)

Název: Grand ADULT Super Premium 98% masa, hovězí
Pro: kočky
Zakoupeno: Zooex Benji
Cena: 39,90  Cena je vyšší, ale podle dávkování vyjde na 6-8 porcí, takže to není až taková pálka. 
Balení: 405g Balení vypadá velmi luxusně, je opatřeno o víčko, takže vám její obsah po otevření neoschne, což je velké plus. Po odklopení víčka vás čeká klasický konzervový uzávěr, docela dobře se otevírající, až na to, že trocha obsahu vyteče, takže je velká pravděpodobnost, že se zašpiníte.
Vzhled: Když se řekne "98% masa", tak si představím pořádné kusy masa. Tohle pro mě bylo dost velké zklamání. Obsah konzervy nevypadal nijak vábně, masová drť v oranžovém želé.
Zápach: Zápach nebyl nijak dráždivý, ale nebyl ani moc příjemný. Rozhodně ale patří k výrobkům, které vám nezasmradí celý dům.
Chuť: Kočce moc chutnalo, určitě by doporučila.
Složení: Tady už to tak pozitivní nebude. Po odkrytí masové drti na nás čekala nevábná vrstva sádla. Ve složení bylo uvedeno 98% masa, ale už se nedozvíme, co jsou ty dvě procenta. Nevím, zda považují za maso i to sádlo, ale toho sádla tam bylo alespoň 15% celé konzervy.

Závěr: Konzervu už asi nekoupím, přestože kočce chutnala. Za tu cenu to docela i stálo za to. Nicméně mě docela zklamala. Velkým plusem ale pořád zůstává uzavíratelné víčko, takže pokud je vaše kočka menší jedlík, tak do toho. 

Hodnocení: 6/10











Žádné komentáře:

Okomentovat